Magazine

Clinica de sutiene

Calea Floreasca, nr. 21, București (vizavi de intrarea la tribuna oficială a stadionului Dinamo)

Telefon:

0722 472 855

Program de lucru:

Luni - vineri / 10:30 - 18:30
Sâmbătă / 10:30 - 14:30

Aici găsești: lenjerie intimă, calitate germană, modele adaptate oricărei marimi de sutien, cupe de la AA/65 până la J/120, mărcile Anita Active, Anita Maternity, Rosa Faia, Anita Comfort, Anita Care. De asemenea, găsești lenjerie pentru sport, pentru gravide și alăptare, pentru femei la modă, pentru femei care apreciază confortul sau pentru femei care au nevoie de lenjerie postoperatorie.
Gamele conțin sutiene, chiloți, corsete, lenjerie remodelare corporală, costume de baie și accesorii pentru plajă.

Maternity Boutique


În cadrul Clinicii de sutiene găsești produse pentru gravide: lenjerie intimă, calitate germană, modele adaptate oricărei mărimi de sutien, cupe de la AA/65 până la J/120, mărcile Anita Active și Anita Maternity. De asemenea, găsești lenjerie pentru sport, pentru gravide și alăptare.

Gamele conțin sutiene, chiloți, corsete, lenjerie remodelare corporală, costume de baie și accesorii pentru plajă.
Mai poți găsi haine cochete pentru graviduțe, cămăși și pijamale pentru gravide și alăptare, perne multifuncționale pentru gravide și alăptare, pompe și tampoane pentru sân, cosmetice speciale pentru gravide și mame care alăptează, cărți pentru îngrijirea și creșterea bebelușilor.


Contact

Adresa:

Calea Floreasca, nr. 21

Telefon:

0722 472 855

Email:

office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

Magazine:
Luni - vineri / 10:30 - 18:30
Sâmbătă / 10:30 - 14:30
Online: non-stop

Avantaje

Calitate germană

Consultanță telefonică

Comanzi ușor

Gama largă de produse

Mărimi pentru toate conformațiile

Despre noi

Just Ask Creativ srl lansează cu drag noul site clinicadesutiene.ro, dedicat tuturor celor care trăiesc în ritmul actual al noilor cumpărături online: simple, rapide și eficiente. Noua platformă clinicadesutiene.ro este special creată pentru cei care apreciează timpul pe care îl pot câștiga comandând online. clinicadesutiene.ro îți oferă informații complete și reale, imagini concludente și game complete, fără cumpărături de impuls, fără poluare fonică, fără trafic sau locuri de parcare strâmte. Vă dorim numai experiențe plăcute alături de echipa noastră!

Magazinele noastre (galerie foto)