Showroom - Sediul ProMAMA

Clinica de sutiene


Showroom: str. Elena Caragiani nr. 20A, sect. 1, Bucuresti (cartier Aviatiei)

Telefon: 0722 472 855

E-mail: office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru: Luni - vineri / 10:00 - 18:00


        La Clinica de Sutiene, in Showroom-ul aflat la sediul ProMAMA – Centru Pre si Postnatal & Institut si Clinica de Alaptare - găsești lenjerie intimă de calitate germană, cu modele adaptate oricărei siluete: marimi de sutien de la AA/65 pana la J/120, chiloti, produse de remodelare, costume de baie si accesorii pentru plaja, din marcile:

  • Anita MATERNITY, cu produse pentru GRAVIDE si ALAPTARE: sutiene speciale, chiloti, bustiere, centuri, perne pentru gravide si alaptare.
  • Anita ACTIVE, cu sutiene si chiloti SPORT, destinate atat femeilor gravide sau care alapteaza, cat si femeilor obisnuite.
  • ROSA FAYA by Anita, cu lenjerie destinata femeilor la moda, sofisticate, sic si sexy; cuprinde inclusiv corsete si lenjerie de remodelare.
  • Anita COMFORT, cu o gama de produse pentru femeia pentru care cel mai important lucru este confortul.
  • Anita CARE, care cuprinde produse postoperatorii (de exemplu, centura post-cezariana).Maternity Boutique


În cadrul Clinicii de sutiene găsești produse pentru gravide: lenjerie intimă, calitate germană, modele adaptate oricărei mărimi de sutien, cupe de la AA/65 până la J/120, mărcile Anita Active și Anita Maternity. De asemenea, găsești lenjerie pentru sport, pentru gravide și alăptare.

Gamele conțin sutiene, chiloți, corsete, lenjerie remodelare corporală, costume de baie și accesorii pentru plajă.
Mai poți găsi haine cochete pentru graviduțe, cămăși și pijamale pentru gravide și alăptare, perne multifuncționale pentru gravide și alăptare, pompe și tampoane pentru sân, cosmetice speciale pentru gravide și mame care alăptează, cărți pentru îngrijirea și creșterea bebelușilor.


Contact

Adresa:

Str. Elena Caragiani nr. 20 A, Sector 1, Bucuresti

Telefon:

0722 472 855

Email:

office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

Showroom:
Luni - vineri / 10:00 - 18:00
Online: non-stop

Avantaje

Calitate germană

Consultanță telefonică în alegerea sutienului potrivit

Comanzi ușor

Gama largă de produse

Mărimi pentru toate conformațiile

DISPONIBIL DIN STOC SAU LA COMANDĂ

Despre noi

Atunci cand vrei sa castigi TIMP, sa ai acces la INFORMATII complete si sa beneficiezi de CONSULTANTA de specialitate in alegerea produsului dorit, inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Daca esti proaspata mamica sau esti in asteptarea bebelusului, consultantul prenatal si in alaptare certificat international (IBCLC) te poate consilia in alegerea sutienului potrivit pentru aceasta perioada. Atat pentru momentele in care esti o persoana dinamica, cat si pentru cele in care iti doresti sa fii o femeie rafinata si sa te bucuri de stil si confort, specialistii de la clinicadesutiene.ro stiu cum sa te consilieze prin prisma experientei lor in domeniu, a studiilor si training-urilor de specialitate. Iti suntem alaturi si te indrumam pas cu pas pentru ca tu sa ai toate beneficiile pe care ti le doresti din partea noastra.