Cele mai bine vandute sutiene sport

Caracteristicile speciale ale #sutienelorsport #Anita sunt materialele folosite, de o inalta tehnologie, dezvoltate special de #Anita, care ofera sustinere perfecta si respirabilitate a pielii, precum si reglarea umiditatii acesteia.

Aceste materiale imbina perfect inalta tehnologie folosita cu respirabilitatea pielii,permitand o gestionare optima si activa a #managementuluitranspiratiei. Fiecare model are propriile caracteristici, suport perfect si stil propriu.


Cumpara aici sutiene sport

Cele mai bine vandute modele de sutiene sport

Unul dintre cele mai bine vandute modele de sutiene sport este #DeltaPadAirControl. Super usoara si multifunctionala, cupa acestor #sutienesport #AnitaActive este respirabila si sustine perfect sanii pana la cupa H.


Air control DeltaPadExtreme controlAll-rounder – sutienul sport #Momentum creaza sanului o forma feminina si este o combinatie perfecta intre comfort, suport perfect si potrivire excelenta. Disponibil, de asemeni, pana la cupa H!


MomentumBretele incrucisate - sutien sport cu “brate libere” datorate bretelor incrucisate de pe spate.


DynamiX star
Ultra-usor – usor, foarte usor, cel mai usor, modelul #Aircontrol. Sutienul respirabil si foarte usor, #Aircontrol, este fabricat dintr-o mesa ce lasa pielea sa respire foarte bine, este cel mai usor sutien sport, dar in acelasi timp asigura o sustinere foarte buna. Cupa este dublata si nu are cusaturi.


Air control


Ce este asa de special la Anita Active

Inaltul standard de calitate, design-ul si producerea lor.


Respiratia pielii in timpul antrenamentelor?

Nici o problema cu materialele respirabile

Sistemul #ManagementulRespiratiei, dezvoltat de #Anita, ofera siguranta datorita combinatiei de materiale respirabile cu inalta tehnologie ce pastreaza pielea uscata, confortabila, chiar in timpul celor mai dure antrenamente.

Insertiile de mesa respirabila asigura evaporarea umiditatii si pastrarea unui climat favorabil corpului.

Promisiunea #Anita

Se folosesc  numai materiale de o inalta tehnologie in producerea sutienelor.. 

Toate produsele #AnitaActive sunt certificate in concordanta cu standardul german Oeko-Tex Standard 100. Acest lucru inseamna ca toate componentele lenjeriei, incluzand ata pentru cusut, insertiile si imprimeurile, ca si toate celelalte accesorii non-textile ca: sistemul de prindere mos-baba au fost testate conform cerintelor si standardelor nationale privind substantele nocive, primind eticheta: “Incredere in textile – testate de substantele nocive in conformitate cu standardul Oeko-Tex-Standard 100”, de asemeni aceste sutiene fiind “prietenoase pentru piele”.


Obiectivul #Anita

Inainte ca orice model nou sa intre spre vanzare este testat pe 100 de persoane pentru potrivire, confort si functionalitate.

Obiectivul #Anita inseamna garantarea unei potriviri perfecte pentru orice marime – de la cea mai mica marime la cea mai mare marime. De aceea #Anita  testeaza toate #sutienelesport in cadrul departamentului de croieli si design al headquarters-ului din Brannenburg. 
Toate  produsele sunt dezvoltate de
ANITA in Germania si produse de fabrica proprie. Acesta este motivul pentru care garanteaza o inalta calitate. #sutienelesport Anita  sunt disponibile in cupe de la AA la H, intr-l plaja mare de dimensiuni 65-95 si bineinteles pentru cupe mari.

#AnitaActive #clinicadesutiene #sutiene sport


Contact

Adresa:

Str. Elena Caragiani nr. 20 A, Sector 1, Bucuresti

Telefon:

0722 472 855

Email:

office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

Showroom:
Luni - vineri / 10:00 - 18:00
Online: non-stop

Avantaje

Calitate germană

Consultanță telefonică în alegerea sutienului potrivit

Comanzi ușor

Gama largă de produse

Mărimi pentru toate conformațiile

DISPONIBIL DIN STOC SAU LA COMANDĂ

Despre noi

Atunci cand vrei sa castigi TIMP, sa ai acces la INFORMATII complete si sa beneficiezi de CONSULTANTA de specialitate in alegerea produsului dorit, inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Daca esti proaspata mamica sau esti in asteptarea bebelusului, consultantul prenatal si in alaptare certificat international (IBCLC) te poate consilia in alegerea sutienului potrivit pentru aceasta perioada. Atat pentru momentele in care esti o persoana dinamica, cat si pentru cele in care iti doresti sa fii o femeie rafinata si sa te bucuri de stil si confort, specialistii de la clinicadesutiene.ro stiu cum sa te consilieze prin prisma experientei lor in domeniu, a studiilor si training-urilor de specialitate. Iti suntem alaturi si te indrumam pas cu pas pentru ca tu sa ai toate beneficiile pe care ti le doresti din partea noastra.