Ce este Econyl? Eco Rosa - costume de baie sport

#EcoRosa

Fabricat din #ECONYL®

Ce este ECONYL®?

#ECONYL® este o fibra de  nylon reciclata 100% din plase vechi pescaresti si alte deseuri de nylon. 

Deva

Gama ECO ROSA fabricata din ECONYL® reciclat din nylon

 

Noul model sport #EcoRosa incorporeaza dinamica, design-ul si durabilitatea.


- Sea the difference - ECONYL® impotriva deseurilor de plastic din oceanele planetei noastre. Este foarte important ca, costumele de baie #Anita sa nu aiba un design nemaipomenit – noi dorim sa atragem atentia si  impactul sa fie  pozitiv asupra reciclarii materialelor din oceanele si mediul nostru inconjurator.

In stransa colaborare cu diferite organizatii, fabricarea ECONYL® implica recuperarea asa numitelor “plase fantomatice” din oceane. Acestea sunt plasele taiate, pur si simplu in larg, de trailerele pescaresti. Formeaza adesea kilometrii lungi si devin capcane ingrozitoare pentru mii de animale marine.

Utilizarea deseurilor nu inseamna numai ca procesele de productie economisesc cantitati mari de titei, ele reduc totodata si cantitatea de deseuri si contribuie la eforturile de curatare ale oceanelor lumii.

In principal: vrem sa ne gandim in continuare la apele turcoaz ale oceanelor, la recifurile de corali colorate si la sirurile de pesti care se joaca in lumina soarelui. 


Costumul de baie intreg, cu dungi in culori elegante, contrastante, nu este doar un adevarat produs revolutionar, contribuie, de asemenea, la pastrarea curata a mediului nostru terestru si marin.

Materialul de inalta calitate ECONYL®  prezinta rezistenta excelenta la clor si la apa de mare.

Produs durabil, cu livrare rapida in Europa, cu ambalaj special biodegradabil, ce se dizolva in apa de mare, gama de costume de baie #RosaFaia urmareste ca produsele marci "Eco Rosa" sa devina adevarate produse prietenoase cu mediul.


#clinicadesutiene #costumedebaieAnita #Anitasport

http://www.clinicadesutiene.ro/costume-baie/costume-baie-sport


Contact

Adresa:

Str. Elena Caragiani nr. 20 A, Sector 1, Bucuresti

Telefon:

0722 472 855

Email:

office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

Showroom:
Luni - vineri / 10:00 - 18:00
Online: non-stop

Avantaje

Calitate germană

Consultanță telefonică în alegerea sutienului potrivit

Comanzi ușor

Gama largă de produse

Mărimi pentru toate conformațiile

DISPONIBIL DIN STOC SAU LA COMANDĂ

Despre noi

Atunci cand vrei sa castigi TIMP, sa ai acces la INFORMATII complete si sa beneficiezi de CONSULTANTA de specialitate in alegerea produsului dorit, inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Daca esti proaspata mamica sau esti in asteptarea bebelusului, consultantul prenatal si in alaptare certificat international (IBCLC) te poate consilia in alegerea sutienului potrivit pentru aceasta perioada. Atat pentru momentele in care esti o persoana dinamica, cat si pentru cele in care iti doresti sa fii o femeie rafinata si sa te bucuri de stil si confort, specialistii de la clinicadesutiene.ro stiu cum sa te consilieze prin prisma experientei lor in domeniu, a studiilor si training-urilor de specialitate. Iti suntem alaturi si te indrumam pas cu pas pentru ca tu sa ai toate beneficiile pe care ti le doresti din partea noastra.