Marimea perfecta a sutienului si a costumului TAU de baie!

Specialistii nostrii stabilesc marimea perfecta a sutienului si a costumului TAU de baie!

 


 Intai stabilim modelul sutienului care se potriveste cu forma sanului, cu pielea si cu musculatura acestuia.

 Facem apoi masuratorile pentru a afla marimea corespunzatoare. Totul se face repede si simplu: masuram circumferinta toracica sub sani si circumferinta peste sani. Prin diferenta dintre aceste 2 masuratori aflam litera cupei, bineinteles conform grilei #Anita.

 Apoi trecem la proba. Ne asiguram ca: marimea este cea corecta, bretelele sutienului sunt ajustate corespunzator, banda din spate a sutienului este perfect dreapta, capsele de la spate sunt potrivite, in asa fel incat sutienul sa nu te stranga, dar nici sa-ti fie larg.

Marimea potrivita o sa-ti dea confort optim si suport. Este foarte important sa-ti alegi modelul sutienului si marimea potrivita in asa fel incat sanul sa nu stea ingramadit in fata si nici pe lateral.


Pentru costumul de baie mai avem de facut inca o masuratoare. J

 circumferinta soldului pentru aflarea marimea slipului. Totodata aceasta marime este in corelare cu circumferinta toracica, respectiv banda de jos a sutienului si cu inaltimea torsului (pentru costumele de baie intregi).Intai stabilim modelul sutienului care se potriveste cu forma sanului, cu pielea si cu musculatura acestuia.

 

Este o arta sa-i poti da clientului ceea ce merita!

#Anita #RosaFaia #sutieneconfortabile #clinicadesutiene #costumedebaieAnita

Pentru mai multe informatii consultati site-ul nostru: www.clinicadesutiene.ro


Contact

Adresa:

Str. Elena Caragiani nr. 20 A, Sector 1, Bucuresti

Telefon:

0722 472 855

Email:

office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

Showroom:
Luni - vineri / 10:00 - 18:00
Online: non-stop

Avantaje

Calitate germană

Consultanță telefonică în alegerea sutienului potrivit

Comanzi ușor

Gama largă de produse

Mărimi pentru toate conformațiile

DISPONIBIL DIN STOC SAU LA COMANDĂ

Despre noi

Atunci cand vrei sa castigi TIMP, sa ai acces la INFORMATII complete si sa beneficiezi de CONSULTANTA de specialitate in alegerea produsului dorit, inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Daca esti proaspata mamica sau esti in asteptarea bebelusului, consultantul prenatal si in alaptare certificat international (IBCLC) te poate consilia in alegerea sutienului potrivit pentru aceasta perioada. Atat pentru momentele in care esti o persoana dinamica, cat si pentru cele in care iti doresti sa fii o femeie rafinata si sa te bucuri de stil si confort, specialistii de la clinicadesutiene.ro stiu cum sa te consilieze prin prisma experientei lor in domeniu, a studiilor si training-urilor de specialitate. Iti suntem alaturi si te indrumam pas cu pas pentru ca tu sa ai toate beneficiile pe care ti le doresti din partea noastra.