Sutiene sport pentru cupe mari

 

Sutiene sport elegante, pentru cupe mari

#AnitaActive este un producator international recunoscut de lenjerie intima sport care ofera cea mai buna sustinere si confort si o mare plaja de marimi.

Croielile speciale combinate cu un material de inalta performanta tehnica accentueaza perfect un bust generos – chiar in timpul antrenamentelor. Mai jos poti gasi toate modelele de #sutienesport pentru cupe mari, incepand cu cupele D, E, G, G si H

Sutiene sport cupe mari


Sutiene sport pentru cupe mari

Extreme control – bestseller pe cupe foarte mari

Sutiene sport pentru femei voluptoase


Caracteristici special ale sutienului sport: 

Sutienele sport  #Anita sunt recunoscute de catre toti cunoscatorii in materile de lenjerie intima, dar si de magazinele specializate. Sunt recunoscute pentru potrivirea excelenta, confort, fiabilitate si un incredibil suport – si toate acestea chiar si pana la o cupa H!

Si bineinteles, ca aceste sutiene au primit numeroase premii internationale pentru design si functionalitate.

Primul si cel mai important criteriu la un #sutiensport este potrivirea perfecta.  De aceea toate #sutienelesport sunt echipate cu mai multe randuri de sisteme de prindere la spate, tip “mos si baba”  pentru a se adapta perfect fiecarui tip de corp/silueta in parte.

Bretelele sutienelor sport pentru cupe mari au forme ergonomice si, in functie de model, sunt dublate special, pe masura cresterii in marime. Ele iti sustin, gatul, umerii si spatele in timpul antrenamentelor. In plus, ajuta la prevenirea aparitiei tensiunilor musculare si durerilor.

Sutienele sport #Anita sunt confortabile si asigura sustinere maxima chiar si la cupelor mari. 

#clinicadesutiene #AnitaActive #sutienesport


Hai sa-ti alegi modelul preferat de  #sutienesport

Contact

Adresa:

Str. Elena Caragiani nr. 20 A, Sector 1, Bucuresti

Telefon:

0722 472 855

Email:

office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

Showroom:
Luni - vineri / 10:00 - 18:00
Online: non-stop

Avantaje

Calitate germană

Consultanță telefonică în alegerea sutienului potrivit

Comanzi ușor

Gama largă de produse

Mărimi pentru toate conformațiile

DISPONIBIL DIN STOC SAU LA COMANDĂ

Despre noi

Atunci cand vrei sa castigi TIMP, sa ai acces la INFORMATII complete si sa beneficiezi de CONSULTANTA de specialitate in alegerea produsului dorit, inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Daca esti proaspata mamica sau esti in asteptarea bebelusului, consultantul prenatal si in alaptare certificat international (IBCLC) te poate consilia in alegerea sutienului potrivit pentru aceasta perioada. Atat pentru momentele in care esti o persoana dinamica, cat si pentru cele in care iti doresti sa fii o femeie rafinata si sa te bucuri de stil si confort, specialistii de la clinicadesutiene.ro stiu cum sa te consilieze prin prisma experientei lor in domeniu, a studiilor si training-urilor de specialitate. Iti suntem alaturi si te indrumam pas cu pas pentru ca tu sa ai toate beneficiile pe care ti le doresti din partea noastra.