Pregatire pentru Maraton

Maratonurile sunt foarte populare in Europa, la care in fiecare an se aduna milioane de oameni pentru a strange bani si a sprijini diverse cauze nobile, pe de o parte si pentru a-si testa limitele fizice si psihice, pe de alta parte.

Maratoanele tinute anul acesta in toamna, umplu toate strazile Bucurestiului de spectatori ce incurajeaza concurentii cu cuvinte de lauda si ovatii. Dar pe langa aceste maratonuri ale toamnei, mai sunt sunt alte maratonuri si curse de-a lungul anului.

Daca te pregatesti sa participi la un maraton trebuie sa acorzi o mare atentie pregatirii pentru acesta, plecand de la incaltamintea si imbracamintea confortabila, pana la starea ta psihica.

Daca esti femeie, trebuie sa te asiguri sa vei purta un sutien confortabil si potrivit tipului de pregatire pe care o vei face pentru maraton. Alergand fara sutienul potrivit poti prejudicia ireversibil tesuturile delicate ale sanilor. Acest lucru este valabil tuturor sporturilor pe care le practicati.


Anita Active  are o gama variata de sutiene sport de unde poti alege modelul dorit in functie de sportul practicat.

Modelele Extreme Control ori Momentum de la Anita Active sunt 2 excelente exemple de modele de sutiene sport ce pot fi purtate in timpul pregatirii pentru maraton precum si in timpul maratonului. Sutienele sport Anita Active sustin foarte bine sanul, datorita design-ului lor, dublurii interioare si mai ales previn agresiunile asupra sanului datorate miscarii puternice a acestuia in timpul activitatilor sportive. De asemeni asigura un bun management al transpiratiei – acest lucru ajuta la prevenirea iritarii mameloanelor (foarte des intalnita la alergatori), acestea devenind incredibil de dureroase, mai ales daca sunteti predispuse la asemenea probleme. Ambele modele de sutiene sunt foarte usor de imbracat si de scos avand un sistem simplu de inchidere, cu mos si baba, ca la sutienele obisnuite. Modelele sunt disponibile in variantele de culoare negru, alb sau sau bej sau alte combinatii de culori in editii limitate in functie de sezon. 

Indiferent daca alergati la un maraton, o jumatate de maraton sau la o simpla cursa, sutienele sport Anita Active va vor asigura sustinere pe tot parcursul zilei.

#AnitaActive #sutienesport #clinicadesutiene

www.clinicadesutiene.ro/sutiene-sportContact

Adresa:

Str. Elena Caragiani nr. 20 A, Sector 1, Bucuresti

Telefon:

0722 472 855

Email:

office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

Showroom:
Luni - vineri / 10:00 - 18:00
Online: non-stop

Avantaje

Calitate germană

Consultanță telefonică în alegerea sutienului potrivit

Comanzi ușor

Gama largă de produse

Mărimi pentru toate conformațiile

DISPONIBIL DIN STOC SAU LA COMANDĂ

Despre noi

Atunci cand vrei sa castigi TIMP, sa ai acces la INFORMATII complete si sa beneficiezi de CONSULTANTA de specialitate in alegerea produsului dorit, inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Daca esti proaspata mamica sau esti in asteptarea bebelusului, consultantul prenatal si in alaptare certificat international (IBCLC) te poate consilia in alegerea sutienului potrivit pentru aceasta perioada. Atat pentru momentele in care esti o persoana dinamica, cat si pentru cele in care iti doresti sa fii o femeie rafinata si sa te bucuri de stil si confort, specialistii de la clinicadesutiene.ro stiu cum sa te consilieze prin prisma experientei lor in domeniu, a studiilor si training-urilor de specialitate. Iti suntem alaturi si te indrumam pas cu pas pentru ca tu sa ai toate beneficiile pe care ti le doresti din partea noastra.