Recuperare – slabitul dupa sarcina

                        Negru, burtiera postnatala

 ♥ Forme fara restrictii

♥ Ajustabil pe forma corpului

♥ Suport pentru musculatura

Burtiera (chilot) postnatal(a) de la Anita Maternity

Revenirea la formele initiale, dupa sarcina si nastere

Sarcina transforma corpul complet. In particular, in timpul sarcinii, tesuturile din zona abdominala sunt supuse unei tensiuni imense. In plus, pe langa exercitiile pe care le faci pentru a scapa de greutatea acumulata in timpul sarcinii si cu care ai ramas, in plus, dupa nastere, #clinicadesutiene prin #AnitaMaternity, iti propune un truc foarte simplu de ati sustine musculature abdominala dupa nastere: Burtiera (chilotul) postnatal(a).

Acest chilot postnatal, nu numai ca ascunde burtica, soldurile latite si fundul mai mare, ramase dupa sarcina, dar, te ajuta, de asemeni, sa-ti recuperezi forma initiala printr-o remodelare usoara. Marginile si tivul moale din zona picioarelor iti asigura un confort excelent, prin urmare acest(a) burtiera (chilot) nu te va deranja absolut deloc in zona inghinala. Asta cu siguranta daca iti alegi marimea potrivita corpului tau. J

 

Descopera-le si achizitioneaza-le de pe clinicadesutiene.ro.


Contact

Adresa:

Str. Elena Caragiani nr. 20 A, Sector 1, Bucuresti

Telefon:

0722 472 855

Email:

office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

Showroom:
Luni - vineri / 10:00 - 18:00
Online: non-stop

Avantaje

Calitate germană

Consultanță telefonică în alegerea sutienului potrivit

Comanzi ușor

Gama largă de produse

Mărimi pentru toate conformațiile

DISPONIBIL DIN STOC SAU LA COMANDĂ

Despre noi

Atunci cand vrei sa castigi TIMP, sa ai acces la INFORMATII complete si sa beneficiezi de CONSULTANTA de specialitate in alegerea produsului dorit, inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Daca esti proaspata mamica sau esti in asteptarea bebelusului, consultantul prenatal si in alaptare certificat international (IBCLC) te poate consilia in alegerea sutienului potrivit pentru aceasta perioada. Atat pentru momentele in care esti o persoana dinamica, cat si pentru cele in care iti doresti sa fii o femeie rafinata si sa te bucuri de stil si confort, specialistii de la clinicadesutiene.ro stiu cum sa te consilieze prin prisma experientei lor in domeniu, a studiilor si training-urilor de specialitate. Iti suntem alaturi si te indrumam pas cu pas pentru ca tu sa ai toate beneficiile pe care ti le doresti din partea noastra.