Showroom - Sediul ProMAMA


Showroom - 
Bd. Alexandru Serbanescu nr 58, corp C, ap. C102, parter, interfon (30)002, Bucuresti

Telefon: 0727 766 262

E-mail: office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

luni - joi: 11:00 - 18:00
vineri: 11:00 - 17:00


        La Clinica de Sutiene, in Showroom-ul aflat la sediul ProMAMA – Centru Pre si Postnatal & Institut si Clinica de Alaptare - gasesti lenjerie intima de calitate germana, cu modele adaptate oricarei siluete: marimi de sutien de la AA/65 pana la J/120, chiloti, produse de remodelare, costume de baie si accesorii pentru plaja, din marcile:
  • Anita MATERNITY, cu produse pentru GRAVIDE si ALAPTARE: sutiene speciale, chiloti, bustiere, centuri, perne pentru gravide si alaptare.
  • Anita ACTIVE, cu sutiene si chiloti SPORT, destinate atat femeilor gravide sau care alapteaza, cat si femeilor obisnuite.
  • ROSA FAIA by Anita, cu lenjerie destinata femeilor la moda, sofisticate, sic si sexy; cuprinde inclusiv corsete si lenjerie de remodelare.
  • Anita COMFORT, cu o gama de produse pentru femeia pentru care cel mai important lucru este confortul.
  • Anita CARE, care cuprinde produse postoperatorii (de exemplu, centura post-cezariana).Contact

Adresa:

Bd. Alexandru Serbanescu nr 58, corp C, ap. C102, parter, interfon (30)002, Bucuresti

Telefon:

0727.766.262

Email:

office@clinicadesutiene.ro

Program de lucru:

Showroom:
Luni - Vineri / 11:00 - 18:00
Online: non-stop

Avantaje

Calitate germană

Consultanță telefonică în alegerea sutienului potrivit

Comanzi ușor

Gama largă de produse

Mărimi pentru toate conformațiile

DISPONIBIL DIN STOC SAU LA COMANDĂ

Despre noi

Atunci cand vrei sa castigi TIMP, sa ai acces la INFORMATII complete si sa beneficiezi de CONSULTANTA de specialitate in alegerea produsului dorit, inseamna ca ai ajuns unde trebuie! Daca esti proaspata mamica sau esti in asteptarea bebelusului, consultantul prenatal si in alaptare certificat international (IBCLC) te poate consilia in alegerea sutienului potrivit pentru aceasta perioada. Atat pentru momentele in care esti o persoana dinamica, cat si pentru cele in care iti doresti sa fii o femeie rafinata si sa te bucuri de stil si confort, specialistii de la clinicadesutiene.ro stiu cum sa te consilieze prin prisma experientei lor in domeniu, a studiilor si training-urilor de specialitate. Iti suntem alaturi si te indrumam pas cu pas pentru ca tu sa ai toate beneficiile pe care ti le doresti din partea noastra.